Informatie over de verzending
Betaling
U ontvangt betaalinformatie tijdens de bestelprocedure. Na ontvangst van uw betaling wordt de gitaarkabel of basgitaarkabel direct gemaakt. Verzending gebeurt meestal de dag erna. Het kan voorkomen dat bepaalde onderdelen niet voorradig zijn of dat de importeur deze niet op voorraad heeft liggen. In dit geval ontvangt u bericht van ons. Over het algemeen heeft u na de betaling uw kabel binnen 4 dagen in huis. Uitzondering vormen de feestdagen en de zomervakantie. Op de contactpagina wordt bij afwijkende levertijden informatie gegeven. U weet waar u aan toe bent.


Verzending per Post NL
De door u bestelde gitaarkabel of basgitaarkabel wordt door PostNL bezorgt via de brievenbus.
Verpakt in een stevige bubbeltjesenveloppe, royaal afgeplakt en voorzien van de nodige stickers.
De instrumentkabel in nagenoeg onverwoestbaar, dus waarom in een dure doos?

Dit heeft voor u de volgende voordelen:

- U hoeft niet thuis te blijven
- U hoeft niet naar de buren te lopen als u de eerste keer niet thuis was
- U hoeft achter de bezorgservice aan te gaan als u ook de tweede keer niet thuis was
- Lager tarief, daardoor minder kosten voor ons, dus ook voor u


Retourzending
In geval van foutieve levering, beschadiging bij aflevering, onjuist product of andere zaken waar u niet op zat te wachten,  neem even contact op via het contactformulier. Geef uw klacht en telefoonnummer door alsmede de naam waaronder de kabels is besteld. U ontvangt instructies en een verzendlabel voor kosteloze verzending naar ons. In overleg wordt uw bestelling alsnog opgestuurd.


Na de bestelling niets meer gehoord van ons?
Ons bestelsysteem heeft een aantal zekerheden ingebouwd. Daarvan is de controle van uw identiteit via de mail één maatregel. U vindt het vast niet leuk als een ander persoon op uw naam ongevraagd een aantal kabels besteld.

Als u vergeet uw bestelling te bevestigen in de mail die tijdens de procedure naar uw wordt gezonden, ontvangen wij uw bestelling niet. Open uw mail en open het bericht afkomstig van Gitaar en Basgitaarkabels [ info@gitaarenbas.nl ] met als onderwerp: Uw bestelling.Home
Basgitaarkabels
Gitaarkabels
Contact
Extra info