Op deze pagina stelt u zelf uw gitaarkabel samen.
Houd bij uw keuze wel rekening met een aantal zaken:

Kleur Bescherming
De beschermende buitenmantel is in verschillende kleuren leverbaar. Dit om uw gitaarkabel een eigen uitstraling te geven en de herkenbaarheid op enige afstand te vergroten.

Lengte van uw kabel
Wordt de gitaarkabel hoofdzakelijk in een home-recording situatie gebruikt, maak de gitaarkabel dan niette lang. Gitaarkabels op het podium mogen u niet beperken in de bewegingsvrijheid.

Uitvoering van de connectoren
Let op de aansluiting van de gitaar. Een Fender Stratocaster wil graag een rechte plug, een Ibanez RG-serie haaks, de S-Serie recht etc.
De connector mag nooit in de weg zitten.

Haakse connector aan de gitaarkant
Als u de Silent Plug gebruikt, moeten wij weten aan welke kant deze geplaatst moet worden.

Vergulde connectoren
Een goudbedekte connenctor heeft een lagere overgangsweerstand dan een metalen connectoren. Het gaat om een minimaal verschil, maar puristen willen een zo schoon mogelijk signaal. Afgezien van het feit dat vergulde connectoren een prachtige uitstraling hebben.

Silent Plug Technologie
De Silent Plug maakt het mogelijk om met een ingeschakelde versterker van gitaar te wisselen. Maakt u live gebruik van verschillende gitaren dan is dit de oplossing om brom, kraak, boze geluidsmensen en een geschrokken publiek te voorkomen.
De Silent Plug is alleen verguld leverbaar. De andere connector wordt ook verguld geplaatst.

Personal Label (pagina 2)
Om uw gitaarkabel een persoonlijk tintje te geven is het mogelijk om uw naam, bijnaam, bandnaam of kabelnummer weer te geven aan de versterkerkant van de gitaarkabel. U kan hier maximaal 25 leestekens opgeven. Beschermd door een stevige transparante hoes maakt het opschrift duidelijk van wie deze gitaarkabel is.
Home
Basgitaarkabels
Gitaarkabels
Contact
Extra info
MAC Guitar - standaard bescherming, metalen Neutriks
MAC Guitar Gold - standaard bescherming, vergulde Neutriks
MAC Extreme Guitar - StageGator Extreme bescherming en vergulde Neutriks