Bert - Gitarist bij Dick Rosewater Band. Ik ben erg tevreden over de MAC guitar gold kabel. Solide kabel, ziet er cool uit.
Regelmatig wissel ik van gitaren tijdens het optreden en dan hoorde ik altijd dat gebrom bij het verwijderen van de kabel. Nu met deze kabel hoor je echt niets meer. Dit vanwege die Silent plug. Ben ik dus erg blij mee.
Ik speel met een Marshall versterker en met deze kabels krijg ik gewoon meer bottom-end. Geweldig dus.
Geeft een helder geluidsbeeld met veel warmte. Echt een aanrader voor podiumbeesten.

Paul - Bassist bij Always Sunday
. Ik gebruik de kabel nu 6 weken en heb hem nu 4 keer op het podium gebruikt en een keer of 10 tijdens het oefenen. Elke keer weer valt mij de solide constructie op waardoor ik weet dat ik de juiste kabel heb gekozen. Na enig twijfelen toch de 9 meter genomen omdat ik zowel bass als zang doe en behoorlijk beweeglijk ben. Ik sta meer bij de gitaristen dan op mijn 'eigen' plek. De souplesse van deze kabel in ongelovelijk. Bass klink loeistrak, pompt als een bulldozer en het hoog is het beste wat ik tot nu toe gehoord heb. Hiervoor gebruikte in een Monsterkabel, maar de pluggen vind ik daar de zwakke schakel. Klinkt net zo goed, scheelt de helft, haha. Neutrik is gewoon het beste en de MAC het strakste.

Johan - Gitarist bij Zenith. Dit is mijn derde kabel sinds ik gitaar speel en ik denk dat dit de laatste wordt. Wat een ding. SciFi op het podium!
Op de website stond ergens dat de kabel van Battleship Galactica kwam, dat klopt. Zeer strakke uitstraling en het grootste voordeel is dat ie altijd plat blijft liggen. Ik heb zwarte pluggen, zwarte kabel en een zwarte Ibanez RG528 en mijn kleding is altijd zwart. Toppertje!

Peter van der Linde - Gitarist bij Bruun Brood. Hiervoor had ik een veel duurdere kabel. Was op zich prima totdat de plug kapot ging. Ik heb een kabel geleend en dat was dus een MAC en eigenlijk bedoeld voor een basgitaar. Bij overdrive merk ik veel meer druk en clean heeft die iets meer hoog alsof er nieuwe snaren op zitten. De kabel maar direct van de bassist overgenomen. Ik wissel nog wel eens van gitaar dus ik had beter een kabel met schakelaar kunnen nemen.

Esther - Bassiste. Tijdens het Koningsdagfestival liet mijn snoer het afweten. De gitarist van de band voor ons leende mij zijn kabel. Ik speel semi-acoustisch bas, contrabas en stick. Voor de contrabas is de kabel te zwaar, maar voor de rest wil ik niet anders meer. Ik speelde altijd met een te dunne kabel en ben daar helemaal gewend aangeraakt. Het klinkt nu warmer en voller.

Frank - Bassist. Ik gebruik nu de speakerkabels MAC Speaker Pro 4.0. Ze lijken totaal niet op de dunne priegelsnoertjes die ik daarvoor gebruikte. En dat kan je echt horen & voelen :-) Meer druk en zwaarder laag, het totaalgeluid is gewoon strakker. \\m//  \\m//

Gebruikerservaringen
Je eigen ervaring delen? Mail het ons
Home
Basgitaarkabels
Gitaarkabels
Contact
Extra info