Home
Basgitaarkabels
Gitaarkabels
Contact
Extra info
StageGator is de naam van de sterke buitenlaag die wij gebruiken om de kostbare binnenkant te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Vervaardigd uit sterk PolyEthyleen (PE) wat zeer prettige eigenschappen bezit voor dit doel:

- StageGator draagt bij aan een glad oppervlak waardoor kabels niet blijven klemmen achter randen van flightcases of monitors.
- PE voelt prettig aan, heeft een gladde structuur en kan gewoon geplakt worden met Gaffa Tape, A-Team tape, scheurband.
- StageGator voelt niet prettig aan onder je schoenen. Je wil er gewoon niet op staan dus er wordt nagenoeg niet op de kabel gestaan.
- PE is zeer makkelijk te reinigen. (als er al iets op blijft zitten)
- StageGator blijft soepel bij lage temperaturen. Het zal pas stug worden bij min 70 graden C. Dan speel je niet ec ht lekker meer.
- PE is neutraal bij verbranding, halogeenvrij en niet statisch. Tevens zuurbestendig, basebestendig en voldoet aan allerlei keurmerken die
  op het podium weinig tot niets bijdragen, zoals militaire keurmerken. Het zegt wel iets over de geschiktheid.

StageGator Extreme bezit de minimaal dezelfde eigenschappen, maar is dichter gevlochten. Er zijn 60% meer draden gebruikt om de beschermende laag op te bouwen. Deze Extreme uitvoering is iets zwaarder, dekt bijna volledig maar nog steeds flexibel genoeg als instrumentkabel. Met name de verhoogde duurzaamheid, de roadtough-uitstraling en de standaard vergulde connectoren maken dat veel livemuzikanten kiezen voor de StageGator Extreme. Geef bij de bestelling met het vinkje aan, dat je graag de StageGator Extreme wil hebben. De meerkosten zijn slechts 1,00 per meter. StageGator Extreme is alleen in zwart leverbaar.
StageGator
StageGator
Extreme