Op deze pagina stelt u zelf uw basgitaarkabel samen.
Houd bij uw keuze wel rekening met een aantal zaken:

Kleur Bescherming
De beschermende buitenmantel is in verschillende kleuren leverbaar. Dit om uw basgitaarkabel een eigen uitstraling te geven en de herkenbaarheid op enige afstand te vergroten.

Lengte van uw kabel
Wordt de basgitaarkabel hoofdzakelijk in een home-recording situatie gebruikt, maak de basgitaarkabel dan niette lang. Basgitaarkabels op het podium mogen u niet beperken in de bewegingsvrijheid.

Uitvoering van de connectoren
Let op de aansluiting van de gitaar. Een Fender Jazzbas wil graag een haakse plug, een Ibanez SR-serie recht, MM Stingray haaks etc.
De connector mag nooit in de weg zitten.

Haakse connector aan de gitaarkant
Als u de Silent Plug gebruikt, moeten wij weten aan welke kant deze geplaatst moet worden.

Vergulde connectoren
Een goudbedekte connenctor heeft een lagere overgangsweerstand dan een metalen connectoren. Het gaat om een minimaal verschil, maar puristen willen een zo schoon mogelijk signaal. Afgezien van het feit dat vergulde connectoren een prachtige uitstraling hebben.

Silent Plug Technologie
De Silent Plug maakt het mogelijk om met een ingeschakelde versterker van basgitaar te wisselen. Maakt u live gebruik van verschillende basgitaren dan is dit de oplossing om brom, kraak, boze geluidsmensen en een geschrokken publiek te voorkomen.
De Silent Plug is alleen verguld leverbaar. De andere connector wordt ook verguld geplaatst.

Personal Label (pagina 2)
Om uw basgitaarkabel een persoonlijk tintje te geven is het mogelijk om uw naam, bijnaam, bandnaam of kabelnummer weer te geven aan de versterkerkant van de basgitaarkabel. U kan hier maximaal 25 leestekens opgeven. Beschermd door een stevige transparante hoes maakt het opschrift duidelijk van wie deze basgitaarkabel is.
Home
Basgitaarkabels
Gitaarkabels
Contact
Extra info
MAC Bass - standaard bescherming, metalen Neutriks
MAC Bass Gold - standaard bescherming, vergulde Neutriks
MAC Extreme Bass - StageGator Extreme bescherming en vergulde Neutriks